Saturday, November 02, 2013

Fenerbahçe'nin son dakika ''Egemen''liği!



Süper Lig'de zirvede yer alan Fenerbahçe, zorlu Bursaspor deplasmanında da son dakikada kazandı.. Uzatmaların ilk dakikasında Batalla'dan yediği golle skorun eşitlenmesine engel olamayan Kanarya, Egemen'in son anda attığı golle kritik bir 3 puanı hanesine yazdırdı..

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında, Bursaspor-Fenerbahçe karşılaşmasına yoğun ilgi gösteren yeşil-beyazlı taraftarlar, stadı doldurdu.

Ligde 4 haftadır kaybetmeyen ve son 5 maçta kalesini gole kapatan Bursaspor ile 8 haftadır yenilgi yüzü görmeyen lider Fenerbahçe'nin karşılaştığı maçtan saatler önce Atatürk Stadı'nı dolduran Bursasporlu taraftarlar, gösteri ve tezahüratlarla takımlarına büyük destek verdi.

Zorlu Bursa deplasmanında takımlarını yalnız bırakmayan Fenerbahçeli taraftarlar da kendilerine ayrılan bölümü doldurarak takımlarını destekledi.

Hakem Hüseyin Göçek'in yönettiği karşılaşmada, Bursaspor'da Ozan İpek ve Okan Deniz, Fenerbahçe'de ise Gökhan Gönül dışında eksik bulunmuyor. Yeşil-beyazlılarda Pinto ve Sestak, sarı-lacivertilerde ise Holmen, Meireles, Yobo ve Kadlec, yabancı sınırlamasına takılan isimler oldu.